• Contact:

  Matrix Felmérő Mérnöki Kft.

  Telefon: (+36 70) 60 11 774
  1118 Budapest, Nagyszeben út 24.
  E-mail: matrixfm [kukac] matrixfm.hu
  http://www.matrixfm.hu
  Seat: 1118 Budapest, Rétköz utca 55/A.

 • Feedback in 24h

  Thanks!

  Than you for your message. We will contact you soon on your specified access.

  Required fields not completed correctly.

 •  
 • Contact

 •  
 

Cégtörténet

 

A MatrixFM 2000-ben alakult azzal a céllal, hogy CAFM rendszereket implementáljon hazai vállalatok számára. Egyik első magyarországi CAFM fejlesztésként a Hajógyári Sziget Vagyonkezelő Kft.-nél vezettünk be egy grafikusan integrált bérlőmenedzsment megoldást (ami egyben a Graphisoft szoftverének első hazai bevezetése is volt). Az ingatlanok felmérését, digitalizálását is a MatrixFM végezte.

A MOL országos CAFM ingatlanfelmérési projektjével 2002-2003-ban vált önálló üzletággá a felmérési és digitalizálási tevékenység. Később több nagyvállalat számára készítettünk átfogó, üzemeltetési célú szakági felméréseket (például Fővárosi Vízművek, Dunántúli Regionális Vízmű, Danubius Hotels), melyekkel 2009-re az építészeti felmérési kompetenciákat a geodéziai, épületvillamossági, épületgépészeti szakágakra is kiterjesztettük.

Nagyvállalati környezetben szerzett FM szakmai tapasztalatainkat 2005 óta tanácsadói szerepben is megosztjuk megrendelőinkkel: például outsourcing átszervezés vagy CAFM bevezetés megrendelői oldali minőségbiztosításával teremtünk hozzáadott értéket.

2010 után új “termékekkel” bővítettük szolgáltatás-portfóliónkat, mint például a kereskedelmi ingatlanok bérlői auditja (nemzetközi terület-kimutatások szerint: BOMA, RICS, TeGoWa), vagy az építményadó-felülvizsgálat és az energetikai audit.